Am blogul meu, sunt pionier

20 02 2008

Tot sarind din blog in blog, randomly, am remarcat nu mai putin de 24 site-uri care contineau fix o postare, in care mandrul proaspat blogger isi anunta VENIREA. Dupa aia…tacere. Si toti simt nevoia sa specifice: ‘am si eu blog, ca Udrea si Iliescu’. Ooook, dar ei mai si scriu acolo?! [ca scriu chiar ei sau altii, asta e altceva, dar au acolo, niste chestii insirat]. Ce lume trista. Sa ai blog e aproape la fel de cool ca a avea cont de hi5 cu 2500 prieteni. Ma rog, hi5-ul este un fenomen mult prea complex, mai e pana sa ajunga bloggingul acolo. Desi, cu atatia emo-kids dornici sa arate lumii cum ei nu au nevoie de nimeni, cine stie ce surprize o sa avem maine-poimaine…

Advertisements

Actions

Information

3 responses

14 03 2008
fabeto

Fiecare are blog epntru a se exprima.Multi dintre noi, avand o exprimare mai mult sau maiputin defectuoasa preferam sa imprumutam articoel de la ceilalati spre delectarea propiului public format din priteni.Iar cu timpul vom dobandi o anumita capaictate de a redacta cuvintele intre forma zic eu palcuta si usor lizibila, ca urmare a transpuenrii ideilor intre forma logica de la nivelul mintal la cel al logosului ori al scrisului.Insa ce ne vom face cand acesti tipi de categoria EMO, curpinsi de sentiemnte si frustari angoasante? vor incepe sa cutreiere blogosfera si vor avea bloguri dinter cele mai “lacrimogene”…si se vor impune…caci ei sunt inca mici..si se reuzma la o epxrimare redusa la nivel vizual( aka poze)…Si totusi cred ca te inseli…acesti emo-kids se pare ca au nevoie de ceilalati… app ce zici de un link exchange?..intra la mine pe blog…doar daca-ti place cum scriu si daca vreio ca blogul meusa apara in lista ta tias firecunoscator . Nu-mi doresc neaparat sa fac trafic de la tine ca oricum sunt pe locul 200 in trafic.ro. :)) Dar imidoresc sa apar la cati mai multi.Evdient cei care ma au in blog rool trec pe la ei si dacami palce articolul dau comm:) Lasami un mesaj pe fabeto_online@yahoo.com

20 11 2008
Fundatia Dacia

TE PROVOCĂM LA CONCURS! 🙂

Scrie un articol pentru ţară şi câştigă:
3000 RON (Marele premiu)
2000 RON (Premiul al II-lea)
1000 RON( Premiul al III-lea)

În plus, te chemăm să-ţi oferim premiul la BRAŞOV!

· De data asta nu mai ai o scuză!
· De data asta Fundaţia Dacia te provoacă “să fii român” şi te introduce în mijlocul acţiunii!

Compune un text pe tema evenimentelor organizate in Brasov pe 1 Decembrie şi arată-ne ce simţi! Exprimă-ţi frustrarea, iubirea de ţară, deznădejdea sau bucuria. Fă un lucu memorabil pentru ţară şi noi te premiem.

Arată-ne că eşti român şi te chemăm la Braşov de 1 Decembrie, ca să sărbătorim împreună! Eşti convins că eşti în stare să câştigi concursul? Ia cu tine şi un prieten şi lasă-ne pe noi să ne ocupam de cazare şi masă!

Dacă doreşti să te înscrii în concurs, trimite-ne datele tale (nume, prenume, adresă e-mail, adresă blog personal, precum şi linkul către articolul deja postat pe blogul tău, articol ce va fi automat înscris în concurs) pe adresa: concurs.dacia@gmail.com.
Concursul se desfasoara pe perioada 17-28 noiembrie, asa ca GRABESTE-TE!!! Monitorizarea va începe din momentul în care primim mailul tău. Ulterior, vei primi un mail de confirmare a înscrierii în concurs, precum şi informaţii suplimentare privind evenimentele despre care va trebui să scrii. Cu cât scrii articolul mai repede, cu atât îţi cresc mai mult şi şansele de a câştiga unul din cele 3 premii. Asta dacă vrei premii!:)
Regulamentul concursului îl poţi citi pe site-ul http://www.daciajurnal.ro.

NU UITA: TEMA ESTE IMPUSA (EVENIMENTELE DIN BRASOV), IAR PERIOADA IN CARE SE DESFASOARA CONCURSUL ESTE 17-28 NOIEMBRIE!

Pentru orice alte informaţii suplimentare sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi la adresa: concurs.dacia@gmail.com

Aşteptăm mailul tău pentru înscriere!
Echipa Dacia.

*Notă: Promovăm originalitatea. Orice tentă de plagiat găsită în creaţiile trimise vor descalifica automat participantul fără drept de reintrare în concurs.

29 08 2010
Leda

Realist post.Foarte realist.Stii,chiar ai dreptate.
Btw,great stuff here.:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: